Stichting De Greutsje Pin

Contact

Stichting De Greutsje Pin

Contact

Een collectief initiatief voor het verenigingsleven

In 2014 werd de Greutsje Pin voor de eerste keer uitgegeven door de Sittardse vriendenclub Kump Gout. Dit vanuit het gevoel om iets collectiefs te doen voor het verenigingsleven. Het idee was even eenvoudig als succesvol. We maken een jaarspeldje, produceren en importeren dit in eigen regie en laten verenigingen verdienen aan de verkopen. 

Inmiddels is het initiatief overgedragen aan een onafhankelijke stichting, maar de succesformule had zich op dat moment al meerdere jaren bewezen. Zo heeft Stichting De Greutsje Pin in de afgelopen jaren ruim € 33.000,- kunnen verdeeld onder de aangesloten verenigingen en blijft het aantal deelnemende verenigingen en daarmee de interesse van de ‘vastalaovesvierders’ nog jaarlijks groeien.

Onze doelstelling blijft het financieel ondersteunen van het verenigingsleven en het uitdragen van de gezamenlijke trots voor de Limburgse vastelaovend. Juist nu is het belangrijk dat verenigingen daarop kunnen rekenen en zijn wij gemotiveerder dan ooit om er -samen met de verenigingen- voor te zorgen dat het carnavalsfeest gevierd kan worden. 

Contact

Stichting De Greutsje Pin
p/a Pastoor Bastinstraat 2
6142 BK Sittard-Geleen
info@degreutsjepin.nl

IBAN: NL78 ABNA 0813 6970 42
KvK: 70835179

Bestuursleden

Minouche Heinemans
Ruud Meuwissen
Marc Webers
Bas Weijman

Speciale dank aan de sponsoren van De Greutsje Pin