Informatie voor Verenigingen

Deelnemen kost niets en is super eenvoudig. Klik op de onderstaande knop “Schrijf je vereniging direct in” en start vandaag nog met het verdienen van het extra voor jullie clubkas.

Info voor
Verenigingen

Deelnemen kost niets en is super eenvoudig. Klik op de onderstaande knop “Schrijf je vereniging direct in” en start vandaag nog met het verdienen van het extra voor jullie clubkas.

Financiële steun

Met elke Greutsje Pin die jullie vereniging verkoopt verdient jouw vereniging € 3,- Dat kan snel oplopen tot een mooi bedrag voor de clubkas.

Verkopen is eenvoudig

Het verkopen van De Greutsje Pin is gemakkelijk. Steeds meer mensen raken bekend met het initiatief en willen Greutsje Pin kopen.

Verkoop gemakkelijk online

In je partner account maak je eenvoudig een speciale link of QR code voor jouw vereniging. Jullie ontvangen € 3,- van iedereen die een aankoop doet via deze speciale link.

Samen staan we sterker

Het initiatief is niet beperkt tot één vereniging. Door het collectief staan we sterker, bereiken we een groter publiek en worden we samen beter.

Inkoop voordeel

Door gebruik te maken van het inkoop voordeel zijn de opbrengsten vele malen groter dan wanneer verenigingen een eigen speldje laten produceren. 

Jaarlijks nieuw ontwerp

Elk jaar is er een nieuw ontwerp van De Greutsje Pin. Kopers willen hun serie compleet houden wat de verkoop voor verenigingen extra stimuleert.

Ondersteuning en vragen

De Greutsje Pin ondersteunt jullie vereniging met poster en flyers om de verkoop te stimuleren. En bij vragen helpen we jullie natuurlijk graag op weg.

Doe mee en spek je clubkas 

CV De Mechelkes zijn sinds het de introductie in 2014 actieve verkopers van De Greutsje Pin. Daarmee spekt deze carnavalsvereniging jaarlijks haar clubkas waarmee ze een deel van hun activiteiten kunnen bekostigen.

De kosten van artiesten voor zittingen, aankleding en versiering van de zaal of bijvoorbeeld de optocht. Het kost allemaal handen vol geld. Alle beetjes helpen waarbij de opbrengsten uit de verkoop van De Greutsje Pin een fijne aanvulling is in de begroting.

Tips om DE GREUTSJE PIN te verkopen

Handige tips hoe je meer Greutsje Pins kunt verkopen

Tips om DE GREUTSJE PIN te verkopen

Handige tips hoe je meer Greutsje Pins kunt verkopen

Zet jullie Social Media in

Vertel in een leuke post of video aan je volgers dat De Greutsje Pin te koop is bij jouw vereniging. Vraag om shares en likes en deel je bericht met #DGP2021.

z

Verkoop online!

Met een speciale link kun je De Greutsje Pin online verkopen. Jullie doen de promotie, wij zorgen voor het versturen van de bestellingen.

Maak je verkoop locatie bekend

Veel verenigingen verkopen hun Greutsje Pins via een winkel of hun clublokaal. Wanneer wij het adres weten vermelden we dit op de site van De Greutsje Pin.

&

Samen verkopen gaat sneller

Geef elk lid 5 Greutsje Pins om te verkopen. Individueel is dat een kleine moeite, maar samen verkopen jullie er dan veel meer!

Verkoop tijdens carnaval

Zie je een bekende tijdens zonder Greutsje Pin? Stap er op af en leg met een canavaleske knipoog uit hoe ze jullie vereniging kunnen steunen.

Deel flyers en posters uit

We hebben voor iedereen posters en flyers beschikbaar. Hang ze op, deel ze uit en laat horen dat men De Greutsje Pin bij jullie vereniging moet kopen.

Stichting De Greutsje Pin

Stichting De Greutsje Pin is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor het behoud van de ‘vastelaovend’. Dit doen we door middel van het bieden van een financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen in de regio.

Deelnemers x Bereik = Succes

Met meer deelnemende verenigingen kunnen we een grotere achterban bereiken. Hoe meer mensen ons collectieve initiatief steunen met een aankoop van De Greutsje Pin hoe succesvoller de verschillende clubs en verenigingen kunnen worden. Sluit je dus aan bij dit collectief en profiteer samen van het succes. 

Belangrijke INFO voor De Greutsje Pin

Belangrijke data en informatie voor het verkopen en bestellen van De Greutsje Pin

Belangrijke INFO voor De Greutsje Pin

Belangrijke data en informatie voor het verkopen en bestellen van De Greutsje Pin

Presentatie

Op 11 november om 11.11u presenteren wij het ontwerp van De Greutsje Pin voor het nieuwe carnavalsseizoen.

Vanaf dit moment zijn ook de foto’s, flyers en posters voor de verenigingen beschikbaar.

Uitlevering bestelling

Direct na de presentatie is het mogelijk om jullie bestelling op te halen en De Greutsje Pin te verkopen.

Slimme verenigingen leggen op voorhand al voorverkoop lijsten aan met kopers die het speldje via hun vereniging kopen.

Einde verkoop

Op carnavalsdinsdag is de laatste verkoopdag voor De Greutsje Pin. Na dit moment stopt de promotie voor het speldje van het seizoen.

Waar wacht je op?

Jaarlijks verkopen de verenigingen samen voor bijna € 12.500,- door hun deelname aan De Greutsje Pin.  Van dit bedrag gaat 60% rechtstreeks naar de clubkas van de vereniging. Op die manier verdienen zij eenvoudig iets extra’s voor de bouw van de carnavalswagen, nieuwe uniformen of de aanschaf van bladmuziek.

Wij willen deelnemen!

Elke vereniging kan deelnemen met De Greutsje Pin. Bij je inschrijving noteren wij je verenigingsgegevens en geef je aan hoeveel Greutsje Pins je met je vereniging denkt te verkopen. Hebben jullie alle Greutsje Pins voor het einde van de actie verkocht? Dan kun je eenvoudig nieuwe Greutsje Pins aanvragen, maar zo lang de voorraad strekt…

Speciale dank aan de sponsoren van De Greutsje Pin